top of page

Over Natuurcoaching Connect

Door mijn eigen herverbinding met Moeder Aarde deed ik veel inzichten op en ervaarde de helende Kracht van de natuur tijdens mijn eigen langdurige ziekte- en herstelproces. Mijn Groene Hart begon vanaf hier werkelijk te Kloppen.

Creatieve vormen, zoals tekenen en schilderen, waren toen voor mij ook hele fijne middelen en hebben mij destijds verder opweg geholpen om bij mijn eigen emoties en inzichten te kunnen komen zonder het hoeven zoeken/gebruiken van woorden. Dit kost immers ook ernergie en is soms simpelweg (tijdelijk) onmogelijk. 

Er volgde hierna verdiepende workshops en masterclasses om meer te kunnen leren over tekentaal en tekentherapie. Tijdens de Tekenchalenge: Ontdek je natuurlijke talent die vijf dagen duurde, kwam bij mij onder andere naar buiten: goed luisteren, empatisch, groene hart volgen en ´iets´ met natuur..

Alleen vond ik al die chemische productiematerialen nou niet echt fijn meer om te gebruiken en achter te laten op Gaia.

Vanuit daar ging het pad van Natuurcoaching verder voor mij open, bewandelde de studie met toegepaste Ecopsychologie en leerde daarmee de Taal van de natuur verstaan. Nu wil ik je graag helpen begeleiden op jouw mooie levenspad dat jij bewandelt door de natuur ook tot jou te laten spreken. 

Hiermee leef ik met veel passie en liefde eindelijk mijn Zielsmissie💚

Dat doe ik middels het geven van Creatieve Outdoor Workshops, persoonlijke readings van jouw gemaakte Krachtcirkel en aanvullend door eigen ontworpen online & offline begeleidingsmateriaal. Hierover is alles te vinden op de website van Natuurcoaching Connect.

Lees ook: het was een lange reis..

Coachee uit Den Haag

´´Samudra is een hele fijne Natuurcoach, ik voelde me gelijk vertrouwd en op mijn gemak´´

Coachee uit Pijnacker

"Bijzonder hoe natuurcoaching mij naar de kern kon brengen en het inzicht spiegelde middels de spiegel van de natuur, ik kan hierdoor weer een stapje verder ."

Coachee uit Delft

“Heel fijn om coachingsessies buiten te beleven, een positieve ervaring in vergelijking met kantoorruimte en tegenover elkaar zitten.”

Coachee uit Den Haag

“Door de sessies Natuurcoaching heb ik ervaren hoe werkelijk fijn het is om meer in de natuur te zijn. Voor mijn werk zit ik altijd veel binnen en tijdens de sessies werd helder dat ik daar niet gelukkiger van werd. Met dit inzicht besloot ik om voortaan mijn werkdag te beginnen met eerst een wandeling in het bos te maken, dit gaf mij zoveel fijne energie dat ik dit zelfs ook na mijn werkdag nog even doe. Dit maakt voor mij de werkdag veel minder zwaar.."
bottom of page